Magazijnbeheer, inkoop, productieplanning, verkoop en facturatie dienen zorgvuldig op elkaar te zijn afgestemd. Met iTrade beschikt u over een transparant systeem waarin alle bedrijfsprocessen perfect met elkaar communiceren. Het product wordt door ons aangepast aan de eisen van uw specifieke branche maar ook aan uw persoonlijke wensen.

» Compleet en flexibel «

iTrade is een softwareprogramma waarin het gehele traject tussen verkooporder en facturatie is geďntegreerd. Geen grote moloch, maar een soepel draaiend systeem met gigantische voordelen. Nooit meer zoekgeraakte papieren, productie- en inkoopplanning zijn op elkaar afgestemd, geen boze telefoontjes over late uitlevering en een overzichtelijk factuursysteem.

» Maatwerk voor u en uw branche «

iTrade is een generiek programma dat door onze bedrijfsanalisten op elke specifieke bedrijfsvoering kan worden aangepast. Zo kan de documentflow gekoppeld worden aan branchespecifieke kwaliteitseisen. Maar ook wet- en regelgeving kunnen dankzij het unieke SoftwareFactory-concept probleemloos geďntegreerd worden.

» Wie is mijn klant? «

In het klantscherm slaat u de basis- en contractgegevens en de interne structuur van uw klant op (bijvoorbeeld: nevenvestigingen, contactpersonen, aflever- en factuuradres). Als een contactpersoon van werkgever verandert of uw klant opent een nieuw filiaal, dan kan in het klantscherm elke mutatie worden doorgevoerd zonder dat de geschiedenis verloren gaat.

» Wat zijn de verkoopactiviteiten? «

In het klantscherm worden alle verkoopactiviteiten opgeslagen. Niet alleen offertes, orders, afleverdata en facturen, maar ook commerciële activiteiten, contactgesprekken die hebben plaatsgevonden, hoe klachten zijn afgehandeld of wat de betaalgeschiedenis van de klant is.

Ook toekomstige activiteiten worden ingepland. Afspraken en afleverdata worden via e-mailnotificatie aan een personeelslid gekoppeld. Zodra een medewerker inlogt, ziet hij direct welke taken uitgevoerd moeten worden. Offertes worden in een handomdraai ‘gepromoveerd’ tot order. Opdrachten en offertes kunnen binnen het systeem worden gegenereerd; de vaste tekstblokken kunnen waar nodig worden aangepast aan de specifieke situatie.

» Bestellen, roosteren, produceren, leveren «

Zodra een verkoopopdracht binnen is, gaat er een reserveringsbericht naar het magazijn. Als de magazijnvoorraad onder het minimum raakt, dan stelt iTrade een inkooporder voor. Op basis van de verwachte ontvangstdatum kan de productie alvast worden ingepland.

Op basis van beschikbaarheid van medewerkers en materialen stelt het programma een productieplanning voor. Medewerkers registreren de tijd die ze aan een opdracht besteden. Deze uren kunnen worden vergeleken met de in de offerte vermelde uren.

» Facturatie «

Facturatie kan in elke gewenste vorm worden gerealiseerd: per levering, voorafbetaling, verzamelfactuur enz. Zowel in- als verkoopopdrachten kunnen worden ingelezen in uw financiële pakket (bijvoorbeeld Exact). iTrade levert een schat aan managementinformatie op, zoals de winstgevendheid van een levering, de productiviteit van medewerkers en de status van lopende projecten.

» Goed luisteren is het halve werk «

Indien u geďnteresseerd bent in onze aanpak, dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen voor een demonstratie en nadere toelichting. Wij staan tijdens de intake uitgebreid stil bij uw bedrijfsvoering en uw individuele eisen en wensen. Met iTrade beschikt u over een waterdichte en gebruiksvriendelijke applicatie.

» Modules «

iTrade bevat onder andere de volgende modules:

  • Relatiebeheer
  • Verkoop en Offerte
  • Productieplanning
  • Orderintake
  • Facturatie
  • Inkoop
  • Koppelingen Fin. Adm. en MS-Office

«« Terug naar de product index.