Voor het onderhouden, wijzigen en actualiseren van hun internet- of intranetsite zijn veel ondernemingen afhankelijk van gespecialiseerde bedrijven. Daar zijn grote, periodiek terugkerende kosten mee gemoeid. Met iContent kunt u op eenvoudige manier uw eigen site up-to-date houden.

» iContent «

Wijzigen van bedrijfsteksten, toevoegen van items, updaten van de lijst met vacatures of het vervangen van een foto: een site moet met de regelmaat van de klok aangepast worden. Met iContent, het Content Management Systeem van Archifact, kunt u dat in een handomdraai zelf regelen. Het gebruiksvriendelijke programma werkt met herkenbare Microsoft Word iconen en heeft u snel onder de knie.

» Maatwerk «

iContent is een generiek programma dat als basis wordt ingericht om complexe bedrijfsprocessen te ondersteunen in de vorm van workflow procesintegratie en messaging. Maar onze bedrijfsanalisten kunnen de applicatie op elke specifieke bedrijfsvoering aanpassen. Dankzij het unieke SoftwareFactory-concept van Archifact is het mogelijk om specifieke wensen als maatwerk te integreren. Indien u geďnteresseerd bent in onze aanpak, dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen voor een demonstratie en nadere toelichting. Wij staan tijdens de intake uitgebreid stil bij uw bedrijfsvoering en uw individuele eisen en wensen.

» Gebruiksvriendelijk «

U heeft geen derde partij meer nodig om uw internet- of intranetsite optimaal te onderhouden. Het trainen of vrijroosteren van interne medewerkers voor onderhoud is ook overbodig geworden. Iedereen die bekend is met de basisbeginselen van Microsoft Word is in staat zonder verdere technische kennis aan de slag te gaan. Door de geďmplementeerde validatie kan iedereen die binnen uw organisatie geautoriseerd is informatie publiceren, wijzigen of verwijderen. Dat kan ook decentraal. Met iContent bent u slagvaardig en houdt u de eigen site altijd actueel. » Webhosting «

Internet en e-mailverkeer zijn binnen het nationale en internationale economische verkeer niet meer weg te denken. Vanuit dit gegeven biedt Archifact professionele hosting aan: een compleet pakket van diensten, dat naast betrouwbare e-mailfaciliteiten voorziet in het snel, professioneel en solide aansluiten van uw site op het internet. Deze hosting leveren wij op verschillende serviceniveaus. Wij informeren u graag over welke abonnementsvorm voor uw onderneming het meest geschikt is.

» Productopbouw «

Een website, inclusief het gebruik van iContent, begint bij het voordelige Small Business pakket. Dit instappakket is geschikt voor de startende onderneming en bevat de primaire modules waarmee een website up-to-date gehouden kan worden. Daarnaast levert Archifact voor de ‘gevorderde’ bedrijven het Standaardpakket, het Professionalpakket of het Enterprisepakket voor ondernemingen die op lay-out gebied maatwerk wensen. Al naar gelang uw instapkeuze kunnen de afzonderlijke pakketten worden uitgebreid met de aanvullende modules.

» Module overzicht «

Hieronder vindt u de afzonderlijke pakketten en de aanvullende modules:

» Advies «

Graag adviseren wij u over de pakketkeuze die het beste bij uw organisatie past. Afhankelijk van uw wensen componeren wij gezamenlijk het pakket met de benodigde optionele modules. Zo bent u verzekerd van de beste oplossing voor een scherpe prijs.

«« Terug naar de product index.